SİİRT / MERKEZ - Ebul Vefa İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile Türkçe Öğretmenlerimizin koordinesinde yürütülen 40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” etkinliklerinden okul program ve tarihine uygun şekilde seçilen etkinlikleri gerçekleştirildi

40 ayet ve 40 hadis etkinliği olarak biz 20 ayet ve 20 hadis seçtik her sınıfa 3 ayet ve 3 hadis astık bu hadisleri 1 hafta içerisinde ezberleyen çocuklara küçük hediyeler verilecek. verilecek.Çocuklara uzun gelmemesi için hadisleri bölönerek öğrencilere sunuldu.

40 Şair ve 40 Şiir etkinliği olarak okulumuz Türkçe Öğretmenleri Öğrencilerle 40 Şair ve 40 Şiir etkinliği ile ilgili etkinlikler yapıldı. panolar hazırlandı.

May

Okulumuz öğretmenleri koordinesinde Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi, eskrim, atletizm, güreş, okçuluk, atıcılık, binicilik, dağcılık, izcilik, su sporları  savunma sporları (karate, tekvando, judo), satranç etkinlikleri vb. alanlarda okul takımları oluşturuldu. Her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için fırsatlar sunuldu. Spor müsabakalarına katılımları teşvik edildi.

May

Okulumuz Öğretmenleri ve öğrencilerince Okul bahçelerinde çiçeklendirme, çimlendirme, ağaçlandırma yapıldı, sınıflara ait hobi bahçeleri oluşturuldu.

Mrt

Öğrencilerimizin akademik gelişimi öğretemnlerimiz Erkan KUTLU ev Gökhan YILDIZ Koordinesinde takip edilip çalışmalar devam etmektedir.

Mrt

Sevgi söze dolarsa duа olur, dua Allah'a ulaşırsa nur оlur, aynı yоlda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulаşmаsı dileği ile Rаmаzаnın Mübarek Olsun

Ara

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) Aylık Değerlendirme Sınavı Analiz Formu:
(Kurs Öğretmenleri içindir.)

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı Mehmet Salih YILMAZ ın Koordinesinde Okulumuz Öğretmenlerine dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi sitelerin tamamı paylaşılmış olup bu sitelerin kullanımının önemi ve yaygınlaştırılması bilgisi paylaşıldı.

Ara

Okulumuz Mescit ve Camilerde düzenlemeler yapıldı iyleştirmeler tamamlandı.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerine Seviye Belirleme (Deneme( Sınavı yapıldı yapılan denem sonuçları öğretmenler kurulu ile paylaşıldı branşlar bazında tek tek değerlendirme yapıldı.