SİİRT / MERKEZ - Ebul Vefa İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Satranç tahtasında tüm denizlerdekinden daha fazla macera vardır." diyen Pierre Mac Orlan da dediği gibi Okulumuz Rehver Öğretmeni Erkan KUTLU Satranç alanındaki Egzersiz çalışması ile öğrencilerimize keyifli anlar yaşatmaktadır.

Kas

10 Kasım 1938 günü saat 09.05' geçe Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl olduğu gibi bu yılda tüm yurtta anma törenleri Yapılırken okulumuzda Türkçe Öğretmenimiz Saadet ÖZCAN öğretmenimizin katkılarıyla anlamlı bir anma töreni düzenlenmiştir.Emekilerinden ötürü kendisine şükranlarımızı sunarız.

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Gül HELVACI İNAN koordinesinde Stajyer Öğrencilerin katkılarıyla Öğrecilere Voleybol Parmak ve Manşet Pas öğretimi çok keyifli bir şekilde etkili yöntemlerle öğrencilere yaparayak yaşaryarak öğretilmiştir.

Ekm

Çocuğun yanında olmalıyız, çocuğun yanında olmak çocuğa sevgi vermek demektir. Sahip çıka sevgi değil, duygusal sevgi de değil, yalnızca çocuğa onu sevdiğinizi ve onayladığınızı hissettirecek biçimde davranmak.

Ekm

Cumhuriyet BayramıTürkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetyönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta[2]kutlanan bir millî bayramdır. 1925 yılında çıkarılan bir yasa ile millî bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır.Okulumuz Türkçe Öğretmeni Nimet ÖNCÜL ün koordinesinde günün önem ve anlamını belirten bir program yapılmıştır. Öğretmenimize emeklerinden ötürü Teşekkür ederiz.

Ekm

Siirt Önder İmam Hatipliler derneği Başkanı Sayın Sabahattin ATAKER Öğrencilerimizi yine unutmadı. Onlara çeşitli hediyelerle okulumuzu ziyarete gelen Sayın ATAKER i öğrencilerimiz sevinç ve mutlulukla karşıladı

Ekm

İl sağlık Müdürlüğü Personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine Beslenme ve Hijyen Eğitimi verilmiştir.

Ekm

Siirt il Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Teknik elemanları tarafından öğrencilerimize Eğitim verilmiştir.

Ekm

İslam aleminin peygamberi Hz. Muhammed'in doğum gecesi olarak kabul edilen, Hicri takvime göre Rebiülevvel ayının 12. gecesi Mevlid Kandili İle ilgili okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Serkan AKYILDIZ ve Esma AYGÜN Koordinelerinde okulumuz Öğrencilerine Günün anlam ve önemini belirten Mevlit kandili programı yapılmıştır.

Ekm

Öğrencilerimizin kaynaşma ve birliktelikleri ve gönüllerinin zenginliği bizleri çok mutlu etmiştir. Güzel yürekli öğrencilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.

Ock

İl Milli Eğiim Müdürlüğünce Okulumuzda yapılan Kütüphane Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun. Kütüphanenin yapılması herkesi çok mutlu etmiştir. Kitap Raflarının doldurulmasında hem de takibatında Büyük Emek gösteren Okulumuz Türkçe Öğretmeni İlkay KISALAR Hocamıza sonsuz Teşekkür ederiz.Öğretmen ve Öğrencilerimiz adına İl Milli Eğiyim Müdürlüğüe ve bu işin Koordinesinde emek veren Siirt Ar-Ge Birim Başkanı Sayın Veysel KİREÇ  Bey e de Sonsuz Şükranlarımızı sunarız.

Ock

Okulumuz Öğretmeni Gökhan YILDIZ Öğrencilerimize 15 Tatilde Planlı ve Programlı ders çalışmaları için Ders Programı hazırlamıştır.Kendisinden Allah Razı olsun

İl Milli Eğitim Koordinesinde İl izleme sınavı yapıldı

Ara

Siirt Üniversitesi İlahyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü  Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Sayın Doç.Dr Fadıl AYĞAN Bey Okulumuz Öğrencilerine Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik  Seminer Vermiştir. Kendisine Şükranlarımızı Sunuyoruz ve Kendisinden Allah Razı olsun diyoruz.

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni İlkay KISALAR Koordinesinde Okulumuz Öğrencileri arasında 40 Şair 40 Şiir Etkinliğinden Seçilen şiirlerden Güzel Şiir Okuma Yarışması düzenlenerek,en iyi Şiir Okuyan 5 Öğrenci Seçilmiş olup Şairlerin de hayatlarını ile ilgili bilgi vererek, seçilen şiirler Sınıflar ortamında sunulmuştur. Ayrıca Öğrencilerimiz arasında da Tartışarak Münazara etkinliği yapılmıştır.